Wie zijn wij?
ALL-IT is onderdeel van XSOnline digitale vormgeving (2002). ALL-IT is gestart in 2014. Opzet was en is om de laatste trends in design en de nieuwste functionaliteiten op het gebied van digitale toepassingen en vormgeving aan te bieden voor betaalbare prijzen. Een website of (tijdelijk te gebruiken) app zijn over het algemeen erg duur om te laten ontwerpen, ontwikkelen en bouwen. Dat moest anders kunnen en daar zijn wij in geslaagd.

Met name de re-styling / MODERNISERING VAN BESTAANDE WEBSITES is een relatief goedkope wijze om toch volgens de laatste trends een website op te frissen en weer een moderne uitstraling te geven.

De WEB APP kan gebruikt worden als mobile website. Indien iemand een website benadred met smart-phone wordt die automatisch doorgezet naar de mobile website (WEB APP). De WEB APP wordt ook veel gebruikt voor kortlopende activiteiten zoals congressen en evenementen is een goed en bruikbaar alternatief voor de dure NATIVE APP die voor zowel IOS en ANDROID ontwikkeld en gebouwd moet worden en vervolgens via APP STORES aangeboden moet worden. De native app heeft lange tijd nodig om te ontwikkelen en is daardoor te duur voor bijvoorbeeld een 1 of 2-daags congres. Ons alternatief is goed betaalbaar.

De VIDEOGRAPHIC PROMO'S zijn de nieuwe trend waar ALL-IT de aanbieder wil zijn van een enorme keuze aan verschillende mogelijkheden voor deze digitale presentaties. Wij kunnen deze maken als achtergrond en plaatsen op een websitepagina, als bedrijfs- of productpresentatie voor bijvoorbeeld op beurzen of op schermen in winkels. Ook als Tv-commercial voor een lokale Tv-zender of YouTube kanaal of als intro promo voor congressen of evenementen zijn deze videographic promo's bijzonder geschikt.

Kortom, enorm veel mogelijkheden waarin u uw eigen ideeën volop kwijt kunt. Een kostenvriendelijk alternatief welke het ook voor de kleine ondernemer, ZZP-er, bedrijf of winkel mogelijk maakt zich volgens de laatste trends digitaal te presenteren.
Onze werkwijze
ALL-IT werkt volgens het "nieuwe werken" principe. Geen duur bedrijfspand en geen medewerkers in dienst. Wij zijn misschien wel het grootste virtuele bedrijf van Nederland omdat wij werken met een netwerk waarin iedereen die een specialisme heeft op het gebied van IT, specifiek in digitale vormgeving, deel kan uitmaken van een groot of klein project. Dit betreft een groot IT-netwerk waar, indien nodig, specialisten uit de USA, Europa en zelfs India worden ingeschakeld. Iedereen in het netwerk heeft eigen kennis en specialisme om gezamenlijk elke opdracht met het juiste resultaat op te leveren. De beste mensen inschakelen om een bijdrage te leveren waar hij/zij goed in is en waar ALL-IT alle stukjes samenbrengt met als doel een goedkoper en beter eindresultaat en een tevreden klant.