Ontwerp & bouw website

Wij bouwen websites voor elk budget. Speciaal voor starters, ZZP-ers en kleine bedrijfjes kunnen wij voor een laag beschikbaar budget vaak al iets moois maken om een goede indruk op het internet te maken. Je kunt ons vragen wat het bouwen van je website kost maar je kan ook aangeven binnen welk budget je een website gemaakt wilt hebben. Zo bepaal je zelf de uitgaven en wij laten zien wat wij er voor kunnen maken.

Ontwerp & vormgeving moet tegenwoordig mobile- en tablet vriendelijk zijn. Een van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren is de opkomst van responsive webdesign. Steeds meer mensen bezoeken het internet via tablet of smart-phone. Responsive webdesign maakt het mogelijk een lay-out te bieden die zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarmee de website bezocht wordt. Een mobiele website of web-APP is ook mogelijk en is volledig afgestemd op mobiel gebruik op smart-phone en tablet.

ALL-IT biedt de totaaloplossing voor een nieuwe website of gemoderniseerde bestaande website en kan zowel hosting en domeinnaamregistratie (verhuizen) ook verzorgen mocht je nog geen hostingprovider hebben.
Bij ALL-IT kan je al je digitale activiteiten daarmee in 1 pakket samenbrengen.

Bij ALL-IT is bij bouw van een nieuwe website inbegrepen:

  • .NL domeinnaam gratis
Informatie aanvragenModerniseren bestaande website

Is je website toe aan een nieuw en modern jasje? je kunt dan Re-design of Re-styling (modernisering) van je bestaande website overwegen. Re-design of Re-styling van een bestaande website is duidelijk goedkoper dan een geheel nieuwe website ontwerpen en bouwen. Soms voldoet een website aan je wensen maar is deze na verloop van tijd toe aan een opfrisbeurt zodat het geheel, na enkele aanpassingen in vormgeving en functionaliteit, weer een moderne uitstraling heeft. Je kleurstelling en basis blijven dan intact waardoor bijvoorbeeld geen bestaande brochures, folders en andere reclame uitingen aangepast hoeven te worden.

Websites worden al voor meer dan 50% bezocht via smart-phone of tablet. Tegenwoordig zijn websites daarom responsive zodat deze er ook op een tablet of Smartphone goed uitziet, dus automatisch het juiste formaat aanneemt op groot en klein beeldscherm. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en wij laten je weten wat een aanpassing of re-styling van je bestaande website kost.

Informatie aanvragenDigitale formulieren

ALL-IT bouwt tevens digitale formulieren. Dit kunnen o.a. inschrijfformulieren, informatieformulieren of enquetes zijn. De ingevulde formulieren komen automatisch in je mailbox terecht en eventuele automatische antwoord- of bedankmails worden naar de inzender verstuurd. Tevens worden grafische reports aangemaakt welke een duidelijk inzicht geven in de statistieken en de database en grafische reports zijn vervolgens 24/7 door je in te zien zodat je altijd overzicht hebt over aantallen en inhoud van de ingevulde formulieren die zijn ingezonden,
zie voorbeeld report onder;


Formulieren kunnen digitaal eenvoudig aan je website worden toegevoegd en vormgegeven worden in de huisstijl van je website. Ook digitale enquetes, inschrijvingen evenement/congres, beoordelingen van je klanten of inschrijvingen voor nieuwsbrief etc.. kunnen zo eenvoudig worden toegevoegd.

Informatie aanvragenWebsite voor vast bedrag per maand

Wil je een nieuwe website voor je bedrijf, maar schrikken de kosten voor het maken van een nieuwe website je af? Bij ALL-IT kun je al een complete, op maat gemaakte website huren vanaf €59,- per maand, (incl. hosting / domeinregistratie of verhuizing). In plaats van hoge start- en designkosten, betaal je een vast bedrag per maand voor je website.

Wij houden je website up to date, verzorgen het onderhoud en voeren aanpassingen in tekst en afbeeldingen uit. Ook krijg je bij je website eigen e-mailadressen, hosting op een webserver en je domeinnaam wordt geregistreerd (.nl) of verhuizen we desgevraagd voor u naar ALL-IT hosting. Hiermee heb je al je internet activiteiten onder één dak samengebracht. Je kan je dan volledig storten op je eigen activiteiten zonder je druk te maken over je online activiteiten. Allemaal voor één duidelijke en vaste prijs per maand!.

Vraag eens vrijblijvend een offerte aan om te zien hoeveel dat voor u zou gaan kosten per maand!

Vrijblijvende offerte aanvragen